Nimue

Nimue, de nieuwe generatie derma-cosmeceutische huidverzorgingsproducten

De Nimue producten zijn ontwikkeld in 1994 met het streven te dienen als voor en na behandeling bij medische behandelingen. Nimue wordt wereldwijd erkend om haar innovatieve technologieen, gebaseerd op de effectieve combinatie van bijzondere ingredienten in combinatie met wetenschappelijk bewezen transfersystemen.

Als vooraanstaand leider in de huidverzorgingsindustrie is Nimue trots op de buitengewone kennis van de huid om verschillende huidcondities effectief te behandelen.

De behandelings- en herstellende formules leveren optimale concentraties voedingsstoffen van farmaceutisch niveau, sublieme anti-oxidanten, phytoceuticals van superieure kwaliteit, peptiden en andere krachtige actieve ingredienten, daar waar ze het meest nodig zijn – onder de oppervlakte van de huid om de gezondheid en uitsraling van de huid actief te verbeteren.

De unieke filosofie is gebaseerd op vier punten: huidverjonging, herstel, antioxidatie en zonbescherming.

Om de veeleisende markt tevreden te stellen is bij Nimue de filosofie en het concept continue in ontwikkeling. Hierdoor blijft Nimue dynamisch en trendzettend.

 

Aanbieding van de maand

Zomeraanbieding 75 min

Behandeling super de luxe
- reiniging van de huid met Nimue
- intensieve enzympeeling van Nimue
- epileren van de wenkbrauwen
- verwijderen onzuiverheden
- huidverjongend serum
- behandeling met Lite apparaat voor huidverjonging
- massage gezicht, hals en decolleté
- collageenmasker
- oogmasker
- oogcreme & dag/nacht verzorging

Plus GRATIS lipbalm GR naar keuze

Nu voor slechts 69,-