BioSkinJetting

Voor een rimpelloze toekomst

BioSkinJetting is een natuurlijke methode voor rimpelcorrectie.
Rimpels en kleine littekens kunnen met deze methode zichtbaar worden verminderd. BioSkinJetting is gebaseerd op het vermogen van de huid te regenereren. Door het gebied direct onder de rimpel te activeren, wordt de huid aangespoord nieuw weefsel te vormen. Dit nieuwe weefsel bevat jonge collagene en elastische vezels die de rimpel weer opvullen.

De voordelen van BioSkinJetting zijn:

  1. Geen inspuiting of operatie
  2. Geen lichaamsvreemde stoffen
  3. Niet vervelend om te ondergaan
  4. Snel zichtbaar en natuurlijk resultaat
  5. Niet belastend; u hoeft bijvoorbeeld geen vrij te nemen van uw werk

Toepasbaarheid

Alle rimpels en kleine littekens in het gezicht kunnen worden behandeld. De methode wordt toegepast bij rimpels op het voorhoofd, rond de ogen, op de wangen, de bovenlip, de kin en de neus-lippenlijn.

Veiligheid

BioSkinJetting werkt zonder inspuiting van lichaamsvreemde stoffen. Uw huid vult zelf de rimpel of het litteken op met lichaamseigen collageen. BioSkinJetting is dus een volledig biologische en veilige methode.

Effectiviteit

De rimpel of het litteken wordt stapsgewijs minder diep. Omdat uw huid zelf tot de vorming van collageen wordt aangezet, is het resultaat langdurig en natuurlijk.

Hoe wordt de methode toegepast?

Door specifieke technieken wordt de rimpel van de onderliggende huid losgemaakt. De huid onder de rimpel wordt zo gestimuleerd zelf nieuw bindweefsel te vormen met jonge collagene vezels.

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, er wordt eerst een voorbereidende crème op de huid aangebracht. De behandeling is daardoor niet vervelend om te ondergaan.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Afhankelijk van de hoeveelheid rimpels varieert een behandeling in tijdsduur van 15 tot 40 minuten. De behandeling kan met tussenpozen van twee weken worden herhaald. Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van uw leeftijd, leefgewoonten en diepte van de rimpels. Bij fijne rimpels is één tot drie behandelingen meestal voldoende. Bij diepe rimpels adviseren wij u een kuur van vijf behandelingen.

Hoe ziet de huid er na de behandeling uit?

Direct na de behandeling zijn de behandelde rimpels veranderd in fijne rode streepjes. Deze rode lijntjes trekken binnen enkele dagen volledig weg. Tot die tijd kunt u ze met make-up camoufleren (BioSkinJetting Cover Crème) en zal niemand ze opvallen.

Hoe gaat het na een behandeling?

Er is een speciale BioSkinJetting-nabehandelingsset die bestaat uit twee crèmes. Deze crèmes worden als naverzorging thuis gebruikt. U mag gedurende minimaal veertien dagen geen gebruik maken van de zonnebank of onbeschermd zonnen.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Met BioSkinJetting wordt de ‘leeftijd van de huid’ teruggebracht naar een eerder moment. Het natuurlijke verouderingsproces verloopt daarna geleidelijk en natuurlijk. Hoe lang het uiteindelijke resultaat aanhoudt, is sterk afhankelijk van erfelijkheid en leefgewoonten. Negatieve invloeden zijn bijvoorbeeld: zon en zonnebank, roken en een tekort aan vitamines. Door het thuisgebruik van de ondersteunende producten uit het krachtigen Carat SkinRejuvenation Programme zal het verouderingsproces worden afgeremd en de behaalde resultaten nog langer aanhouden.

En als mijn huid geen collageen meer aanmaakt?

De kwaliteit van het collageen in de huid neemt in de loop van de jaren af, maar door BioSkinJetting in combinatie met het Carat SkinRejuvention Programme in te zetten zijn we in staat om ook een oudere huid opnieuw collageen te laten vormen! Als om bepaalde redenen blijkt dat de vorming van collageen bij u niet voldoende is dan bestaat er een aanvullende techniek genaamd BioSkinSmoothing.
Tevens kunnen er met BioSkinSmoothing andere oneffendheden als littekentjes die op de huid liggen, couperose en steelwratjes behandeld worden.
Voor deze techniek wordt gebruik gemaakt van een speciaal apparaat.
Het BioSkinSmoothing apparaat geeft een hoogfrequent signaal aan de huid via een 24 karaat gouden, steriele ‘smoother’. Dit signaal heeft een verstrakend en vergladdend effect op de behandelde huidzond.

bioskinjetting

bioskj

inbrengen20naaldliften20rimpelgladde20huid