Mesotherapie

Mesotherapie wordt met veel succes toegepast in de strijd tegen huidveroudering. Het verbetert het huidbeeld en helpt rimpels vervagen.

Mesotherapie is in 1952 ontwikkeld door de Franse arts Michel Pistor en is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen juist daar waar ze nodig zijn.
Dit betekent dat er door het toedienen van kleine injecties in de huid werkzame stoffen worden ingebracht.
De stoffen worden relatief oppervlakkig ingespoten (1 tot 2 mm diep). Hierbij wordt gebruik gemaakt van een mesopistool.
De mesogun is een pistool met controleerbare penetratie snelheid en tussenpozen, instelbare dosering, regelbare diepte instelling van de naald en minimaal productieverlies. De mesogun is uitgerust met een huidstabilisator om huidverschuiving te voorkomen.

Bij het injecteren wordt een combinatie gebruikt van hyaluronzuur, vitaminen en mineralencomplex. Een totaal veilige mix, zonder enige bijwerkingen. Dus geen botox!

Mesotherapie

  • Huidverbetering (80% verbetering van de huidporiën)
  • Hele fijne rimpels vervagen
  • Verbetering van de hydratatie en structuur van de huid (huidversteviging)
  • Verbetering van de kwaliteit en uitstraling van de huid

De behandeling bestaat uit:

  • Reinigen van de huid
  • Injecteren werkstoffen
  • Collageenmasker
  • Aangepaste crème

mesolift_l

Prijs : 99,-

Aanbieding van de maand

Maart Aanbieding : Blue Orchid treatment
In Azië wordt het extract van de blauwe orchidee al jaren gebruikt om haar herstellende en beschermende werking.Het verbetert de vitaliteit van de huid en verhoogt het vochtgehalte en beschermt effectief tegen antioxidanten. In de behandeling wordt gewerkt met het luxe blue orchid concentraat en het blue orchid vlies masker.
De behandeling bestaat uit: reiniging, lotion, fruitpeeling, verwijderen onzuiverheden,epileren van de wenkbrauwen, blue orchid concentrate, massage van gezicht, behandeling met de L3 laser, blue orchid vliesmasker, concentraat, dag/nachtcreme en oogcrime.

Deze hele maand 79,-
normale prijs na deze actie 129,-